منابع انسانی


اعضای خانه تراب

خانه تراب محلِ اجتماع همه‌فن‌حریف‌ها است؛ آن‌ها که در دانش، تخصص و البته خُلقِ نیکو حرفی برای گفتن دارند.

شرکت خانه تراب با همراهی جمعی از معماران، مرمتگران، استادکاران و کارگران، به فعالیت‌های حرفه‌ای در حیطـــه حفـاظت و مرمت بافت و ابنیـه تاریخی و معماری بومی می‌پردازد.


توزیع جنسیتی


توزیع سنی


محدوده سنی

میانگین سنی در خانه تراب ۲۸سال است.
جوان‌ترین فرد مجموعه۲۲ ساله و پرتجربه‌ترین عضو خانه ۴۲ ساله است.


دهه هفتادیا – نسل Y

اکثریت جمعیت خانه تراب

نسل Y، بیشتر از هر نسل دیگری، دوست دارد از کار، محیط کاری و همکاران لذت ببرد. آن‌ها خیلی دوست دارند مثبت واقع شده و تجربه‌های خوبی بدست بیاورند که خوشبختانه جمع کثیری از اعضای خانه تراب از این نسل‌اند و به وجودشان در کنارمان می‌بالیم.


گستردگی جغرافیایی پرسنل خانه تراب

بیش از 60درصد پرسنل خانه تراب نیروهای غیربومی هستند که حضور و همراهی تک‌تک‌شان برای ما ارزشمند است.

با توجـه به رشد ۵۰درصدی استخدام‌ها در ۱۴۰۱، تعداد نیروی غیربومی خانه تراب گوی سبقت را از بومی‌ها ربود.

محل تولد 50درصد از نیروهای غیربومی تهران، 20٪ اصفهان و مابقی در سایر نقاط ایران هستند.


سطح علمی


رده سازمانی و سابقه همکاری


آنچه گذشت

در سالی که گذشت 50+ رزومه بررسی کردیم.


فرآیندهای سازمانی

خانه تراب با بهره‌گیری از فناوری روز، تجربه کارفرمایان و منابع انسانی خود را بهبود بخشیده است. با استفاده از فناوری‌های مدرن و نوآوری‌ها در زمینه منابع انسانی، تغییرات مهمی را در فرآیندها و تجربه کارفرمایان رقم زدیم:

  • فرآیند بهبود استخدام:

ما در خانه تراب با استفاده از سیستم‌های پیگیری کاربران(ATS) پیشرفته و پلتفرم‌های استخدام، فرآیند استخدام را ساده‌تر کردیم. این فناوری‌ها امکان مدیریت بهینه آگهی‌ها و انتخاب مناسب‌ترین کاندیداها را برای ما فراهم کرد.

  • کانال‌های ارتباط بهبود یافته:

خانه تراب از ابزارها و پلتفرم‌های ارتباطی مدرن در خدمات منابع انسانی خود استفاده می‌کند که شامل اپلیکیشن‌های پیام‌رسان فوری، ویدیوکنفرانس و نرم‌افزارهای همکاری است. این فناوری‌ها امکان ارتباط بین تیمی را بهبود بخشید و تبادل اطلاعات را سریع و کارآمدتر ساخت.

  • برنامه‌های آموزش و پیشرفت:

ما درخانه تراب برنامه‌های آموزش و پیشرفت آنلاین را برای مدیران  و کارمندان خود ارائه کردیم. این برنامه شامل وبینارها، پلتفرم‌های آموزشی و کارگاه‌های مجازی بود. این برنامه‌ها منابع ارزشمندی را برای افزایش مهارت‌ها، ترویج رشد حرفه‌ای و همگام‌سازی با روند‌های جدید صنعت فراهم کرد. همچنین به بهبود عملکرد نیروی کار و ایجاد فرهنگی از یادگیری مداوم کمک به سزایی کرد.

  • بررسی‌های مبتنی بر داده:

ما در واحد منابع انسانی با همکاری واحد روابط عمومی و مارکتینگ از تحلیل داده و معیارهای منابع انسانی برای ارائه بررسی‌های قابل اجرا استفاده کردیم. با تجزیه و تحلیل داده‌های مرتبط با استخدام، عملکرد کارمندان و روند‌های نیروی کار، توانستیم به مدیران و کارمندان چشم‌اندازهای قابل اجرا ارائه کنیم.

این اطلاعات و استراتژی‌های مبتنی بر داده به مدیران مجموعه کمک کرد تا در فرآیند استخدام، نگهداری و توسعه سازمانی تصمیمات آگاهانه‌تری بگیرند.

با بهره‌گیری از این ابزارها و فناوری‌ها، گروه خانه تراب به بهبود تجربه منابع انسانی خود کمک کرد و در بهبود کارایی و اثربخشی فرایندهای منابع انسانی تأثیر مثبتی داشته است.


ساختار هولاکراسی

ساختار سازمانی خانه تراب که با هدف ایجاد فرهنگی پیشرو برپا شده، بر پایه سیستم هولاکراسی است. وجود سلسله مراتب سازمانی روان و منعطف در ساختار خانه تراب، به اعضای تیم امکان می‌دهد تا در حوزه اختیارات خود، تصمیمات کلیدی و مهم بگیرند.

به عبارت دیگر اعضای تیم می‌توانند افکار و ایده‌های خود را مطرح کنند، برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت موفقیت ایده‌‌ها را بر عهده بگیرند.

در واقع هدف هولاکراسی، توزیع اختیارات تصمیم‌گیری و نوآوری از طریق تیم‌هایی است که خودشان را اداره می‌کنند.

به جای یک سیستم سلسله مراتبی کلاسیک که در آن قدرت تصمیم‌گیری در راس ساختار متمرکز است، انتخاب ما وجود تیم‌های مستقل و منسجم در ساختار هولاکراسی است.


نگرش جذب

ما در خانه تراب به دنبال جذب همکارانی متخصص و متعهد هستیم که با دانش و خلاقیت و علاقه‌مندی خود خلق ارزش کنند، کسانی که در تناسب با شغل و محیط و فرهنگی که در آن قرار می‌گیرند بتوانند بهترین خود باشند.


مراحل جذب و استخدام (1)

۱) بررسی اطلاعات و رزومه‌های دریافتی
مدیریت منابع انسانی خانه تراب، رزومه‌ها را بررسی و بهترین گزینه را انتخاب می‌کنند.

۳) مصاحبه تلفنی
رزومه‌های تایید شده بعضا پیش از مصاحبه حضوری یا آنلاین، با مصاحبه تلفنی ارزیابی می‌شوند.

۴) مصاحبه فنی
با دعوت از فرد متقاضی، مصاحبه فنی با مدیر فنی واحد درخواست‌کننده یا تیم ارزیاب فنی انجام گرفته و نتایج ثبت می‌شوند.

۵) آزمون شخصیت‌شناسی
در تماس با داوطلبی که تا این مرحله پیش آمده از او خواسته می‌شود تا با مراجعه به لینک شخصی ایمیل شده آزمونی که برایش تدارک دیده شده را تکمیل کند.

۶)  ارزیابی مدیریت سرمایه‌های انسانی
فرد منتخب در مرحله مصاحبه فنی، توسط تیم ارزیاب مدیریت سرمایه‌های انسانی به مرحله ارزیابی حضوری دعوت می‌شود تا ضمن بررسی نتایج مراحل قبل، شناخت عمیق‌تری از وی حاصل شود و میزان تطابق او با الزمات و نیازهای شرکت بررسی شود.

۷) تایید مدیر امور سرمایه‌های انسانی و مدیرعامل
نتیجه ارزیابی به اطلاع مدیر امور سرمایه‌های انسانی می‌رسد و وی با جمع‌بندی نظرات، در صورت تایید، نتیجه نهایی را به مدیرعامل اعلام می‌کند. مدیرعامل گزارش را مشاهده و نسبت به آن اعلام نظر می‌نماید. در صورت اخذ تاییدات نهایی در این مرحله امکان شروع به همکاری فرد میسر است.

۸) تماس با همکار و شروع دوره اولیه
با متقاضی تماس گرفته خواهد شد و تاریخ شروع همکاری به وی اعلام و از او برای حضور در شرکت در آن تاریخ دعوت به عمل می‌آورد.


مراحل جذب و استخدام (2)

2) برنامه‌ریزی و پیش‌بینی برآورد نیاز نیروی انسانی به صورت فصلی

3) ثبت آگهی‌های استخدام در سایت‌های استخدامی، شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های داخل سازمانی

4) بررسی و ارزیابی اولیه رزومه‌ها در واحد منابع انسانی

5) ارسال رزومه‌های مناسب برای دپارتمان‌های درخواست‌کننده

6) هماهنگی قرارهای مصاحبه با افراد منتخب

7) تکمیل فرم مرحله اول استخدام توسط متقاضی

8) برگزاری مصاحبه منابع انسانی بر اساس مدل شایستگی

9) برگزاری مصاحبه تخصصی و اخذ آزمون‌های تخصصی مرتبط

10) اخذ آزمون‌های مرتبط با فرهنگ سازمانی

11) برگزاری کمیته تصمیم‌گیری

12) استخدام و تکمیل فرم مرحله دوم استخدام و ارائه مدارک به واحد منابع انسانی

13) تحقیق بدو استخدام

14) بررسی جامعه‌پذیری نیروهای تازه استخدامی

15) فرآیند منتورینگ

16) ارزیابی بدو استخدام


بازه زمانی فرآیند استخدام

فرآیند جذب در خانه تراب بنا به حوزه کاری، بازه‌های زمانی متفاوتی دارد. اما به طور کلی این فرآیند در بازه زمانی ۲هفته تا یک ماه زمان می‌برد. با افرادی که رزومه آن‌ها در هر مرحله‌ای رد شده باشد نیز، تماس گرفته خواهد شد و یا از طریق ایمیل، به آنها اطلاع داده خواهدشد.


استراتژی بازخورد دادن | گرفتن

ما در خانه تراب تلاش کرده‌ایم تا فرهنگ سازمانی خود را به سمتی پیش ببریم که همکاران‌مان به صورت مشتاقانه و شفاف پیشنهادها و انتقادات‌شان را مطرح کنند.

همچنین در بازه‌های ۳ و ۶ ماهه نسبت به ارزیابی ۳۶۰ درجه سرمایه‌های انسانی خود اقدام خواهیم کرد. برای ایجاد فرصت گفت‌وگو بین افراد و ارائه و دریافت بازخورد از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنیم که در ادامه از آنها یاد می‌کنیم:

  • جلسات عمومی فصلی،
  • جلسات خصوصی با واحد منابع انسانی،
  • جلسات خصوصی با مدیرعامل یا مدیران میانی،
  • جلسات به درخواست نیروی انسانی به صورت حضوری و یا آنلاین

جذابیت‌های خانه تراب

  • فرصت ارتقا و مسیر شغلی مشخص
  • وجود تعادل بین کار و زندگی
  • ساعت کاری منعطف و امکان دورکاری
  • به‌روز بودن در استفاده از دانش و تکنولوژی
  • داشتن فرصت یادگیری و توسعه فردی
  • بورس آموزشی | رویدادهای آموزشی
  • بیمه تکمیلی
  • جشن‌های تولد
  • تسهیلات رفاهی
  • کار با ماهیت پویا
  • سفرهای آموزشی و تفریحی سازمانی
  • پاداش عملکردی و تقدیر و قدردانی از عملکرد خوب
  • رویکرد کنش‌گری سازمانی در قبال مسئولیت‌های اجتماعی
  • حمایت از ایده‌های نو و خلاقانه
  • تسهیلات ورزشی

رویکرد ما درباره سرمایه‌های انسانی سازمان

ما در خانه تراب به دنبال توانمندانی هستیم که دغدغه رشد خود را دارند، بلندپروزاند و همواره برای رسیدن به موفقیت و اثــــرگذاری تلاش می‌کنند.

ما در این خانه فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده‌ایم، در عین تفاوت‌ها، همدلانه با یکدیگر کار کرده‌ایم، کارمان را بخشی از زندگی خود دانسته‌ایم و در نهایت تلاش کردیم به انسان‌ها فارغ از جایگاه و نقش‌شان نگاه کنیم و همواره دنبال افرادی هستیم که این ویژگی‌ها را دارا باشد.

رویکرد ما در استخدام، رویکرد بلندمدت است؛ به معنای این که اگر فردی با فرهنگ سازمانی ما تطابق نداشته‌باشد، در ابتدا برای رشد و پیشرفت خود و در قدم بعد برای رشد و پیشرفت سازمان از طریق راهنمایان و مشاوران کمک می‌گیریم، تا به فرصت‌های بهتری که برای فرد موردنظر وجود دارد فکر کند.

به نظر ما اولین مهارتی که یک کارجو باید بلد باشد، خودشناسی است. به این معنا که افراد قابلیــت‌های خــود را بشناسند و بدانند در چه موقعیت‌هایی می‌توانند کارایی بالاتری داشته باشند.

مهارت بعدی مسئولیت‌پذیری است؛ وقتی مسئولیت چیزهایی را به عهده گرفته‌ایم را بپذیریم، انتظارات‌مان از اطرافیان و محیط کاهش می‌یابد و بیشتر داشته‌ها و مهارت‌های خودمان تمرکز می‌کنیم. به عبارت دیگر، به جای اینکه همواره به این فکر کنیم که چه چیزی را می‌توانیم به دست بیاوریم، تمرکزمان بر این است که چه چیزی می‌توانیم ارائه دهیم.